ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА З УЧНЯМИ МЕЛЬНИКІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ

23 жовтня 2018 року

19 жовтня 2018 р. у Мельниківській загальноосвітній школі, а якщо точніше, то у Мельниківському навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» Чорнобаївської районної ради Черкаської області, що знаходиться у селі Мельники, відбулась профорієнтаційна зустріч з учнями 10 класу (13 осіб) та 11 класу (9 осіб). НУБіП України, Гуманітарно-педагогічний факультет представляла викладач кафедри педагогіки – Маценко Леся Миколаївна.

Ми поспілкувалися з учнями, розповіли про переваги навчання в НУБіП України, запросили навчатися за спеціальністю «Професійна освіта».

До уваги потенційних абітурієнтів було представлено фільм «Кототко і ємко про НУБіП України», презентацію «Професійна освіта», рекламні ролики «Кафедра педагогіки запрошує» та «Гуманітарно-педагогічний факультет», роздано буклет кафедри педагогіки. Майбутніх абітурієнтів зацікавили наочні профорієнтаційні матеріали, вони ставили питання щодо навчання на військовій кафедрі, можливості отримати подвійний диплом та проходити практики за кордоном, навчання в магістратурі та місця для працевлаштування. Цікавилися також спортивними секціями та художніми колективами університету.

Надана інформація викликала у старшокласників багато запитань, стало зрозуміло, що перспектива навчатися у одному з найкращих університетів України зацікавила учнів. Тож наша зустріч тривала понад запланований час. Ми запросили майбутніх абітурієнтів відвідати День відкритих дверей нашого Університету, який відбудеться 1 листопада, і пообіцяли показати наш університет «в усій красі».

Поспілкувавшись з вчителями школи, ми виявили можливі напрями нашої подальшої співпраці, а саме: залучення учнів випускних класів до Днів відкритих дверей університету; можливість навчання для молодих педагогів школи в магістратурі за спеціальністю «Освітні, педагогічні науки» (освітня програма «Педагогіка вищої школи»).

Щиро дякую педагогічному колективу за підтримку і допомогу в організації зустрічі з учнями школи. А це, в першу чергу, директор – Музика Юрій Григорович, заступник директора з навчально-виховної роботи – Гладун Тетяна Володимирівна, учитель інформатики – Кріт Анатолій Іванович. Сподіваємося, що учні Мельниківської загальноосвітньої школи, яка до речі є школою з біотехнологічним напрямом підготовки, поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

До нових зустрічей!

Доцент кафедри педагогіки Маценко Л.М.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook