Поглиблюємо практичну підготовку

3 жовтня 2018 року

2 жовтня 2018 року кафедра підприємництва та організації агробізнесу на базі Науково-дослідного та практичного центру ТОВ Агрофірма «Колос» провела виїзні заняття. Директор агрофірми Центило Леонід Васильович гостинно зустрів делегацію та детально ознайомив присутніх з основними напрямками діяльності підприємства. У ході занять студенти економічного факультету ознайомилися з процесом організації ефективного виробництва продукції рослинництва та тваринництва. Зокрема, студентам були представлені новітні інтерактивні автоматизовані технології управління витратами в режимі реального часу. Значний інтерес у студентів викликали питання особливостей планової роботи на підприємстві при впроваджені таких систем.

   

Разом із викладачами кафедри підприємництва та організації агробізнесу було обговорено новітні технології, системи, які ефективно функціонують та підвищують рівень розвитку агробізнесу в цілому по країні. Співробітники кафедри висловили свої пропозиції по удосконаленню системи організації та управління виробництвом.

 

   

Значну увагу Леонід Васильович акцентував на необхідності та важливості підготовки кваліфікованих спеціалістів економічного профілю та поглибленні практичної складової у навчальному процесі.

   

 

Кафедра підприємництва та організації агробізнесу висловлює щиру подяку за організацію теплого прийому.

 

 

Доцент кафедри

підприємництва та організації агробізнесу

Любар Р.П

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook