Студенти-першокурсники факультету ветеринарної медицини отримали студентські квитки

31 серпня 2018 року

     Напередодні святкування Дня знань відбулася не менш знаменна подія для студентів-першокурсників факультету ветеринарної медицини НУБіП України – урочиста лінійка з нагоди вручення студентських квитків та прийняттям «Присяги першокурсника». Саме 31 серпня 2018 року є тим днем, в який новоспечені першокурсники факультету ветеринарної медицини офіційно стали студентами. Цей рік став по-справжньому важким для всіх випускників і їх батьків, адже їм довелося витратити багато енергії і сил, щоб дійти до омріяної мрії та стати студентом. Саме тому день вручення студентських квитків став справжнім святом для тих, у кого починається справжнє доросле, студентське життя.

     Відкрив свято декан факультету, доктор біологічних наук, професор, академік НААН України Микола Іванович Цвіліховський, який привітав студентів та презентував діяльність ввіреного йому підрозділу і науково-педагогічний склад факультету. Декан наголосив, що головне завдання факультету – забезпечити якісну освіту. Щоб цього досягти, студентам слід запастися старанністю, допитливістю і готовністю виконувати правила внутрішнього розпорядку, бо жодна справа неможлива без дисципліни. Микола Іванович побажав першокурсникам успішного навчання та активного студентського життя.

     Також студентів привітали заступник Голови Департаменту ветеринарної медицини України Микола Білоус, декани, які в різні роки очолювали факультет, зокрема Анатолій Мазуркевич, Станіслав Рудик та інші поважні професори, завідувачі кафедр та доценти. Серед зарубіжних гостей студентів привітав професор Варшавського університету, почесний професор НУБіП України Павел Сиса.

     Від імені студентів була виголошена клятва вірності професії та її ідеалам.

     Отож, від сьогодні у першокурсників починається найкраща пора – роки студентства, які вони проведуть у стінах 12 навчального корпусу НУБіП України. Упевнені, що вони полюблять цей факультет і він стане для них на наступні кілька років другою домівкою. Після цього студентам були представлені їх наставники, завідувачі кафедр та науково-педагогічні працівники, які впродовж навчання будуть виховувати нове покоління лікарів ветеринарної медицини. Сьогодні майбутні лікарі вперше в житті почули свій професійний гімн. Завтра свято продовжиться…

Василь Данілов

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook