Студент Ігор Ходаківський: «За кількістю балів я проходив і в київський медуніверситет, і столичний авіаційний, але перевагу віддав НУБіП»
Випускник Лазирківської ЗОШ Полтавської області Ігор Ходаківський цілеспрямовано йшов на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Хоча з його 200 балами хлопець міг претендувати навчатися за державним замовленням де завгодно, в тому ж таки Шевченковому університеті, що очолює рейтинги українських вишів.
За кількістю балів я проходив і в київський медуніверситет, і столичний авіаційний, але перевагу віддав НУБіП, говорить Ігор. Спеціальність технолога обрав тому, що бачу її перспективність: людей багато – і всі вони хочуть їсти. Тож фахівцям, які забезпечують цю одну з найголовніших їх потреб, хороша робота знайдеться завжди. Та й зважив на думку батьків і поради друзів, які навчаються у вже й моєму університеті.
Ірина Білоус