Випускник коледжу Денис Яковенко з Житомирщини: обираю НУБіП, бо тут можна зростати не тільки професійно, а й творчо
Випускник Коростишівського педагогічного коледжу імені І.Я. Франка Денис Яковенко вирішив продовжити навчання за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП. Чому, читайте далі.
– Чому обрав саме цю спеціальність і НУБіП України?
– З дитинства цікавлюся тваринами. Знаю, що технологи у сфері виробництва та переробки продукції тваринництва є дуже затребуваними на ринку праці не тільки в нашій країні, а й за кордоном.
– Звідки дізнався про факультет тваринництва та водних біоресурсів?
– Вперше про факультет я дізнався з інтернету, почитав відгуки студентів, які навчаються тут, а вже потім подивився фільм та послухав розповідь про факультет тваринництва та водних біоресурсів від викладача Людмили Зламанюк.
– Чого очікуєш від навчання в університеті?
– Здобути базові знання зі спеціальності та мати змогу застосувати їх на практиці. Крім цього, знаю, що тут є багато можливостей рости не тільки професійно, а й розвиватися творчо у гуртках, секціях і т.д. Тому думаю, що сумувати не прийдеться.
– Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
– Так, планую здобути омріяний фах, поїхати за кордон на стажування, а потім використовувати отримані знання та досвід на благо Батьківщини.
– Які маєш уподобання, крім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?
– Люблю подорожувати, знайомитися з цікавими людьми, пізнавати нове, а взагалі, життя студента – це як калейдоскоп, яскраве та непередбачуване, тому маю надію, що зможу розкрити себе ще й в чомусь новому.
Розмовляв завідувач кафедри
технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Юрій Засуха