Захист магістрів-дослідників

10 червня 2018, 14:45
       На кафедрі генетики, селекції та насінництва ім. проф. М.О. Зеленського  відбувся захист дипломних робіт магістрів-дослідників освітньої програми навчання  «Селекція і генетика с.-г. культур». 
    Студенти представили результати наукових досліджень відповідно до індивідуальних навчальних планів. Важливу роль в успішному проведенні наукових досліджень відіграли бази виробничої практики, яку магістри кафедри проходили у наукових установах НААН України.
     Володимир Горний впродовж навчання в магістратурі працював над питаннями вегетативної гібридизація в родині Solanaceae. Допомогу та наукові консультації в даному напрямку досліджень надавала  доцент кафедри, к. б. н. Башкірова Н.В.
   Аліна Пузь  досліджувала вихідний матеріал ехінацеї пурпурової з високим рівнем декоративності в лабораторії квітково-декоративних та лікарських культур Інституте Садівництва. Під керівництвом д. с.-г. н. Рудник-Іващенко О.І.  та зав. кафедри Жемойди В.Л.
    Роман Спряжка у відділі селекції і первинного насінництва кукурудзи ННЦ "Інституту землеробства НААН" проводив біохімічну та біоенергетичну оцінку вихідного матеріалу кукурудзи для створення гібридів придатних для отримання біопалива. Керівник - доц. Сень О.В.
 
  Бажаємо всім випускникам особистих і професійних успіхів, запрошуємо продовжити навчання в аспірантурі за спеціальністю «Селекція і насінництво».
Юлія Дмитренко,
асистент кафедри генетики, селекції
та насінництва ім. проф. М. О. Зеленського

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook