Вчена рада факультету підвела підсумки діяльності за навчальний рік

16 червня 2018 року

14 червня 2018 р. в аудиторії 234 навчального корпусу № 6 відбулося підсумкове засідання вченої ради факультету землевпорядкування за 2017-2018 навчальний рік.
 На початку засідання декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков вручив відзнаки студентам, які достойно представили факультет на всеукраїнському рівні: Студенти Анна Капустюк, Анна Багінська та Тетяна Бронська у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із загально-професійної дисципліни "Земельний кадастр" спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" здобули 2 командне місце, а Анна Капустюк до того ж завоювала 2 особисте місце у цьому заході. Члени вченої ради привітали студентів та побажали нових звершень.



    Після цього про підготовку гуртожитку №4 до нового навчального року доповів заступник декана факультету землевпорядкування, к.е.н.  Олександр Шевченко.


 

   Про результати екзаменаційної сесії весняного семестру 2017/2018 навчального року доповів декан факультету землевпорядкування, д.е.н. Тарас Олексійович Євсюков. Він зазначив, що у переважній більшості студенти успішно подолали екзаментаційний бар'єр, склавши вчасно заліки та іспити.  Також обговорили підготовку до наради з планування на базі навчального корпусу №6 у вересні 2018 р. Про готовність кафедр до 2018/2019 навчального року доповіли завідувачі кафедр: д.е.н. Андрій Геннадійович Мартин, д.геогр.н. Іван Платонович Ковальчук, д.е.н. Віктор Мефодійович Заяць, д.т.н. Світлана Станіславівна Кохан,  та доцент кафедри управління земельними ресурсами к.с.-г.н. Андрій Валерійович Барвінський.  Про затвердження наукових проектів на наступний рік розповів заступник декана з наукової роботи д.геогр.н. професор Іван Платонович Ковальчук.

 


   

Про виконання плану роботи та рішень вченої ради за 2017/2018 навчальний рік доповіла секретар вченої ради к.е.н. Наталія Михайлівна Бавровська


   

На завершення засідання, гостя із гуманітарно-педагогічного факультету, к.пед.н. доцент Омельченко Людмила Миколаївна, презентувала членам вченої ради факультету доповідь про стресостійкість та запропонувала співпрацю із кураторами академічних груп факультету.

 

 

Доцент кафедри геодезії та картографії В'ячеслав Богданець

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook