Цифрове громадянство та безпека

12 червня 2018, 8:37

     Саме під такою назвою у рамках співпраці Міністерства освіти і науки України та компанії Google Україна з 4 по 8 червня 2018 року в м. Одеса проходив науково-методичний семінар для освітян.
 Реалізує ініціативу навчання спільнота Google Educator Group Ukraine "Навчаємося з Google" (https://plus.google.com/communities/104432969346660912374) за програмою “Цифрове громадянство та безпека” (1 EСTS-кредит відповідно до Наказу МОН України No36 від 15.01.2018) згідно Розпорядження Кабінету міністрів України No 17-р від 17.01.2018 року “Про додаткові заходи щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2018” за підтримки Інституту модернізації змісту освіти. За результатами аналізу заявок, до числа запрошених увійшла і Олена Кузьмінська, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій.

     Цього разу учасників семінару гостинно приймали у Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (http://www.oridu.odessa.ua/). Протягом тижня учасники семінару, під керівництвом досвідчених тренерів, налаштовували безпечний пошук, «захищали власний профіль», відслідковували власні та сторонні онлайн активності, знайомились із Google-додатками для створення відео 360 та визначали особливості зйомки та демонстрації сферичного відео, працювали в командах над створенням навчальних квестів, набували досвіду «орієнтування на місцевості» ….

     За тиждень з’явились нові запитання, ідеї щодо застосування додатків в освітньому процесі навчального закладу, плани щодо оновлення власних пристроїв та технічного забезпечення факультету.

Олена Кузьмінська,
завідувач кафедри інформаційних
і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook