Віталій Шилюк – призер заключного етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Метрології, стандартизації та сертифікації»

30 травня 2018 року

    Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Метрологія, стандартизація та сертифікація» вже всьоме пройшов на базі Львівської політехніки. Участь у ньому взяли 74 представників 17 вишів, в основному технічного та технологічного спрямування. НУБіП України тут представляли студенти спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» Віталій Шилюк і Олена Генчевська.

     Учасникам пропонувалось дати відповіді на 20 тестових питань та розв’язати п’ять задач. Завдання були складними, але цікавими. Наші студенти показали достойний рівень знань та практичних навичок і, як результат, Віталій виборов 3-тє місце в індивідуальному заліку.

 

     Серед переможців були представники провідних технічних та технологічних вишів України – Одеської державної академії технічного регулювання та якості, Львівської і Харківської політехнік, Херсонського технологічного університету. Тому особливо приємно, що серед них і НУБіП України.

     Після виснажливих конкурсних завдань учасники та супроводжуючі викладачі мали можливість помилуватись красою міста, відвідати Львівський національний театр опери та балету ім. С. Крушельницької і Олеський замок.

Вітаємо призера і учасників та бажаємо подальших успіхів в обраній спеціальності!

Юлія Слива,
доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook