Задорожнюк Дмитро - срібний призер олімпіади зі спеціальності "Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств"

15 квітня 2018, 13:36
м. Кропивницький

   12 квітня на базі кафедри сільськогосподарського машинобудування Центральноукраїнського національного технічного університету проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств» і «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва.
   Цього року на олімпіаду зі спеціальності «Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств» прибуло більше 50 студентів (переможців та призерів І-го туру олімпіади) з різних закладів вищої освіти України.
   В процесі виконання завдань олімпіади (перша частина – 25 тестових питань, друга частина – письмова задача, на розв’язування якої відводилось дві години) студенти намагались продемонструвати найкращі сторони своєї підготовки, використавши усі знання, які вони отримали від викладачів та наставників в своїх університетах. Окремо враховувались оригінальність запропонованого студентом варіанту вирішення задачі, наявність елементів винахідництва, послідовність, логічність, аргументованість та повнота обґрунтування рішення тощо.

        

 

   За підсумками оцінювання робіт олімпіади за спеціальністю «Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств» студент 4 курсу механіко-технологічного факультету НУБіП України Дмитро Задорожнюк отримав ІІ місце. Наставниками призера були доценти кафедри механізації тваринництва Хмельовський В.С. та Ребенко В.І.


 Щиро вітаємо з отриманням високих результатів і бажаємо успіхів у майбутньому!
   

Підготував доцент Ребенко В.І.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook