День відкритих дверей на кафедрі біржової діяльностіі торгівлі пройшов з майстер-класом від магістрів-біржовиків

30 березня 2018 року

     День відкритих дверей на кафедрі біржової діяльності і торгівлі був насичений подіями та цікавий від отриманих вражень запрошеними гостями.

    Кафедра зустріла понад 50 випускників із різних шкіл, які організовано завітали на наші заходи. Першими долучились учні випускних класів Святопетрівської ЗОШ та школи № 76 м. Києва. Пізніше під’їхала велика делегація з 30-ти уманчан із 5 різних шкіл уманського району, а саме з сіл Оксанино, Бабанки, Дмитрушкок, Родниківки та Старих Бабанів.

 


     Основна увага була закцентована на презентації для випускників шкіл відкриття нової спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», за якою в 2018 році планується перший набір на бакалаврат.

      Окрім відвідування гостями цікавих заходів університету та економічного факультету, викладачі також продемонстрували основні здобутки кафедри біржової діяльності і торгівлі як на освітянській ниві, так і отриманих досягненнях від співпраці з роботодавцями. Продемонстрували матеріально-технічну базу Навчально-наукової лабораторії з біржової діяльності та практичну складову навчального процесу підготовки фахівців на кафедрі.



      Родзинкою дня відкритих дверей на кафедрі став цікавий майстер-клас з біржової торгівлі, організаторами та спікерами якого стали магістри біржовики. Наші студенти продемонстрували свої набуті навики і фах на практичних прикладах торгівлі біржовими інструментами у режимі он-лайн. Абітурієнти мали прекрасну можливість на власні очі побачили як можна прогнозувати рух курсу пари гривня-долар, спробували віртуально купувати і продавати акції на біржових платформах. Біржовики на власному прикладі розказали як вони підходили до вибору свого фаху, що позитивного отримали під час навчання, а також на власному прикладі показали, який цікавий фах вони обрали в магістратурі вступивши на спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Завдяки тісній співпраці кафедри біржової діяльності і торгівлі з роботодавцями, магістри, які будуть випускатись тільки в грудні 2018 року вже зараз розказали учням про свої компанії в яких вже працюють або проходять стажування, що підтверджує високу затребуваність цієї спеціальності на ринку праці.

        Цей майстер-клас настільки захопив гостей, що вони навіть після виснажливої подорожі до Києва та отриманих вражень під час виступів і концертної програми, ще довго спілкувались із викладачами кафедри і не хотіли повертатися додому. 


 
       Опитування щодо отриманих вражень під час відкритих дверей були однозначно тільки позитивними! Анкетування зі школярами Київської школи № 76, Святопетрівської школи, шкіл Уманського району Черкаської області  показали, що виявлений інтерес до нашого університету після дня відкритих дверей зріс ще більше. Все що тепер їм залишилось – це отримати якомога вищі бали на ЗНО для успішного вступу на нашу спеціальність.
     Під час проведених інтерв’ю, найактивніші уманчанки від імені всіх учнів розказали про свої незабутні враження, висловили велику цікавість до кафедри, спеціальності, а також подякували за організацію їх поїздки до університету особисто завідувачу кафедри Надії Резнік.

      Колектив кафедри біржової діяльності і торгівлі та завідувач кафедри висловлюють щиру подяку за сприяння в організації поїздок школярів до дня відкритих дверей, особисто Голові Уманської районної ради Супрунець Оксані Анатоліївні, директору Святопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Нерушу Миколі Васильовичу, директору спеціалізованоі школи №76 ім.О. Гончара Знак Олені Петрівні.
 

Школярам бажаємо вдало скласти ЗНО та ще раз запрошуємо на навчання до нашого університету!

 
 
Надія Резнік,

завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook