День відкритих дверей в ННІ післядипломної освіти

29 березня 2018 року
НУБіП України

ННІ післядипломної освіти радо зустрічав майбутніх вступників спеціальності "Туризм" в День відкритих дверей.   

     Майбутніх абітурієнтів, бажаючих вступати на спеціальність "Туризм", радо зустріли представники інституту на чолі з директором Марією Кулаєць та завідувачем кафедри аграрного консалтингу і туризму Тетяною Кальною-Дубінюк в навчальній лабораторії аграрного консалтингу та сервісу.

     Професор Тетяна Кальна-Дубінюк ознайомила гостей з особливостями навчання за програмою "Туризм", а доцент Олена Локутова більш детально зупинилася на інноваційному напрямку – зеленому та агротуризмі і можливостями університету в підготовці фахівців в цьому напрямі.

     Доцент Ірина Кудінова ознайомила присутніх з перевагами навчання у НУБіП України, базами практичної підготовки і навчання, міжнародного стажування, умовами відпочинку та культурно-масовою роботою університету.
     Перед майбутніми вступниками виступили студенти 1 курсу спеціальності «Туризм», які поділилися своїми враження від навчання, проживання у гуртожитку та ознайомили їх з основними маршрутами екскурсій на території нашого університету, які вони самі розробляють за допомогою викладачів кафедри аграрного консалтингу і туризму. 

  

   Також гостями ННІ післядипломної освіти  були студенти відділення туризму та готельно-ресторанної справи факультету харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету.  Марія Кулаєць  радо зустріла студентів і провела для них екскурсію оновленими аудиторіями інституту та адміністративного корпусу. 

  

    Екскурсійну програму продовжила доцент Олена Локутова, ознайомивши студентів з унікальними експозиціями музеїв бджільництва  та лікарських рослин університету. 

Ірина Кудінова,

доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook