Профорієнтаційна робота кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі: заохочуємо випускників шкіл смт. Гостомель

28 березня 2018 року

     28 березня 2018 року у Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13, що знаходиться у смт. Гостомель завідувачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі факультету аграрного менеджменту Ярославою Степанівною Ларіною та старшим лаборантом навчально-наукової лабораторії "Маркетинг в АПК" Оленою Брацлавською, була проведена робота з професійної орієнтації серед учнів-випускників 10-11 класів.

     Головною метою профорієнтаційної роботи на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП є пропаганда університету як вищого навчального закладу, який готує висококваліфікованих фахівців із багатьох спеціальностей, пошук найбільш обдарованих випускників загальноосвітніх навчальних закладів для вступу до університету, підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праці.

      

     У рамках проведеного заходу учням 10-11 класів була надана інформація про напрями навчання в НУБіП України, зокрема про факультет аграрного менеджменту, кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, а також кваліфікаційні вимоги до сучасних фахівців з маркетингу. За допомогою мультимедійної презентації випускники були ознайомлені з особливостями спеціальності «Маркетинг» та можливостями працевлаштування після отримання вищої освіти НУБіП України за даною спеціальністю. Від доповідача учні отримали знання про переваги навчання в нашому університеті серед інших ВНЗ, зокрема, про зручне розміщення навчальних корпусів та гуртожитків в одному із самих мальовничих районів міста Києва, найвищу якість підготовки майбутніх фахівців, сучасні аудиторії, лабораторії та комп’ютерні класи, можливість проходження виробничої практики в країнах ЄС, перспективи та можливості обраної професії на ринку праці та багато іншого.
     Учням були представлені інформативні презентації, оригінальні відеоролики про факультет аграрного менеджменту та кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, що знімали студенти-маркетологи про навчання в НУБІП. Кожному із учнів були вручені друковані буклети з контактною інформацією кафедри, а також було заповнено понад 40 анкет. Наприкінці заходу випускників було запрошено на День Відкритих дверей до НУБіП України.

 

     Школярів зацікавила інформація про матеріальну базу університету, новітні навчальні програми, стажування за кордоном та про дозвілля студентів. Бесіда проходила в дружній, теплій атмосфері в режимі діалогу. Відчувався інтерес випускників до подальшого навчанні саме в нашому університеті. Така робота і надалі буде проводитись співробітниками кафедри.

 

Олена Брацлавська
Старший лаборант навчально-наукової лабораторії "Маркетинг в АПК"

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook