В ОБ”ЄКТИВІ – ЖИТОМИРСЬКИЙ ЗАВОД «ЛІКТРАВИ»

26 березня 2018 року

   Сучасному науковцю й викладачу економічних дисциплін в умовах сьогодення потрібно бути максимально поінформованим і постійно поглиблювати свої знання. Прискіпливої уваги потребують як питання розвитку національної економіки загалом, так і аграрного виробництва та окремих його галузей, зокрема.

   23 березня 2018 року в рамках науково-дослідної роботи доцент Мірзоєва Т.В. відвідала семінар-тренінг, який відбувся на житомирському заводі «ЛІКТРАВИ». Захід був організований з метою ознайомлення широко загалу зі специфікою виробництва, заготівлі й переробки лікарських рослин. Необхідність даного заходу організатори пояснили тим, що, по-перше, нині все більшої актуальності набуває вирощування так званих нішевих сільськогосподарських культур, до яких відносяться й лікарські рослини, по-друге, попит на лікарські препарати на основі лікарської сировини постійно зростає.

   Семінар-тренінг було організовано на високому рівні, що дозволило його учасникам ознайомитися з великим обсягом нової інформації, суттєво поглибити свої знання та розширити коло своїх ділових контактів.

Зав. каф., д.е.н., професор Рогач С.М.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook