В НУБіП України підвищують кваліфікацію хіміки-токсикологи та керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби України
З 12 лютого 2018 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямками «Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби» і «Лікарі ветеринарної медицини-токсикологи».
Слухачів курсів підвищення кваліфікації зустрів декан факультету ветеринарної медицини, академік Цвіліховський М.І. Ним проведено лекцію «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки». У лекції представлено сильні сторони ветеринарної освіти та труднощі ветеринарної професії на найближчі 10 років.
В розрізі заняття слухачам презентовано дві спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини.
Відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини Бойко Г.В. акцентував увагу на можливості комерційного стажування фахівців вказаних спеціальностей як державних так і приватних структур на базі факультету та ННІ післядипломної освіти НУБіП України.
Доцент Стегней М.М. провів екскурсію та презентував слухачам «Музей анатомії».
Бойко Г.В.