Продовжуємо підвищення кваліфікації в режимі оn-line

21 лютого 2018 року

 

 

 

19 лютого приступили до навчання в рамках семінару «Інноваційна спрямованність педагогічної діяльності» педагогічні працівники технікумів і коледжів Рівненської області. А саме: сімнадцять осіб ВСП Рівненського аграрного коледжу НУБіП України, двадцять – із Рівненського державного гуманітарного університету, двадцять п′ять – із Мирогощанського аграрного коледжу, дев′ять – із Млинівського державного технолого-економічного коледжу, двадцять – із Рівненського коледжу економіки і бізнесу, тридцять сім осіб із Рівненського автотранспортного коледжу Національного університету водного господарства і природокористування, п′ятдесят дев′ять – із Володимир-Волинського агротехнічного коледжу.
У понеділок, 19 лютого представники всіх семи технікумів і коледжів з′їхалися до нашого відокремленого структурного підрозділу – Рівненського аграрного коледжу. Причому, особисто прибули директори навчальних закладів, що демонструє великий інтерес до Університету.
 
 
Директор Корсун Ярослав Петрович розповів своїм колегам про ті позитивні зміни, які відбулися в коледжі з часу входження його до складу НУБіП України. Керівники технікумів і коледжів висловили свою цілковиту підтримку ініціативам нашого ректора, голови Асоціації аграрних навчальних закладів України Ніколаєнку Станіславу Миколайовичу щодо оптимізації функціонування їхніх навчальних закладів.
 
 
Навчання розпочала директор ННІ післядипломної освіти Кулаєць Марія Михайлівна. Вона ознайомила слухачів із навчальною програмою, зупинилася на проблемах в освіті, шляхах їх вирішення, впровадження нових інноваційних підходів до викладання дисциплін, самоосвіти викладачів тощо.
З 20 лютого до 6 березня навчання проходитиме в режимі оn-line.
 
 
 
 
 
 
Завдяки придбаній оргтехніці трансляція ведеться водночас на п′ять технікумів і коледжів.
Безумовно така форма підвищення кваліфікації вигідна як для лекторів, так і для слухачів.
 
 
 
Ми попросили педагогічних працівників, які є слухачами курсів підвищення кваліфікації, під час здачі випускного екзамену написати свої відгуки щодо ефективності такої форми навчання, дати пропозиції по вдосконаленню навчального процесу тощо.
 
 
Диреція ННІ післядипломної освіти пропонуватиме цей навчальний курс після його апробації на віницьких та рівненських технікумах і коледжах для інших вищих навчальних закладів вже на комерційній основі.
 
 
Директор ННІ післядипломної 
освіти М. Кулаєць

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook