«Нейтральним бути точно не можна». В НУБіП пройшов вечір пам’яті Кузьми Скрябіна

14 лютого 2018 року

     13 лютого в Національному університеті біоресурсів і природокористування України пройшов вечір пам’яті Кузьми Скрябіна.

     Хто для вас Андрій Кузьменко? Композитор, автор, виконавець власних пісень? Для студентів НУБіП він – не просто музикант, а щось більше, душевніше. Справжнє… «Скрябін» – гурт, який неможливо не знати. Неймовірні тексти, магічна музика, ну і, звичайно, харизма лідера – Андрія Кузьменка!

     І хоча знаменитого фронтмена вже немає з нами, але його творчість залишається одним з елементів студентської субкультури. Доказом цього стали душевне виконання пісень Кузьми студентами нашого вишу та переповнена актова зала. На свято завітали друзі Скрябіна – музичний продюсер Володимир Бебешко, його відомий гурт, радіоведучий Дмитро Єгоров. Наші гості розповідали про Андрія Кузьменка: якою людиною був, як починав, жив, як і що говорив, як творив.

     Зі сцени звучали найулюбленіші пісні, паралельно демонструвались відеоролики, кліпи та записи з концертів гурту. Андрієві пісні виконували Данило Карачевський (факультет аграрного менеджменту), Іван Волкогон, Анастасія Парфенюк, Ольга Шалівська (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), Аліна Васюченко, Богдана Матуся – (економічний факультет), Василь Короткий і Олeксандр, Станіслав Імшенецький, Микола Філюк (факультет ветеринарної медицини), Аделіна Лопачук, (гуманітарно-педагогічний факультет), Дмитро Пятецький, Максим Паламарчук, Олександра Косаренко (механіко-технологічний факультет), Євгенія Дошка (юридичний факультет), Микола Кушнір, Дар’я Сніжкова, Стаценко Станіслав (факультет конструювання та дизайну), Остап Жигало, Михайло Марків (агробіологічний факультет), Іван Артамонов, Ярослав Костенко (факультет тваринництва та водних біоресурсів). Атмосфера була по-справжньому домашньою та незабутньою.

     Вечір би не вдався, якби не його ініціатори та організатори – студентка факультету аграрного менеджменту Анна Кравчук та декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук і решта аматорам, які виступали зі сцени, – та Студентської організації університету за впровадження нової традиції в стінах нашої alma mater. Вже можемо про це як традицію говорити сміливо: наші зіркові гості висловились за те, щоб вечір пам’яті Андрія Кузьменка за їхньої участі проводився щороку і з залученням все нових виконавців.

Анастасія Стародуб,
фахівець відділу виховної роботи і студентських справ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook