Збірна НУБіП з волейболу здобула дві перемоги у Чемпіонаті України серед чоловічих команд

6 лютого 2018 року

      Вихідними НУБіП України приймав другий тур Чемпіонату України з волейболу серед чоловіків другої ліги.

     Загалом відбулося три гри, які подарували уболівальникам волейбольне свято у стінах нашого вишу. У першій грі наша команда у надважливому матчі з рахунком 3:2 перемогла свого найближчого конкурента по турнірній таблиці - команду з міста Запоріжжя.
     У другий день змагань зустрічалися між собою дві команди гостей з міст Бахмут та Запоріжжя. Гра завершилася з рахунком 3:0 на користь команди «ДЮСШ-Орбіта» м. Запоріжжя.
     Остання гра туру між волейболістами НУБіП України та командою КДЮСШ №1 м. Бахмут видалась досить складною для нашої команди. Ведучи у рахунку протягом всієї першої партії у кінцівці хлопці допустили декілька необов’язкових помилок та дали супернику зрівняти рахунок і як результат більш успішними виявилися волейболісти з міста Бахмут та вибороли перемогу у партії з рахунком 29:27. А от у наступних трьох партіях наші спортсмени не залишили шансів суперникам і перемогли у грі з загальним рахунком 3:1.

     Отож, після двох турів у нашої команди в активі три перемоги. Доля путівок у фінальний тур для волейболістів НУБіП України буде вирішуватися у третьому турі, який відбудеться у м. Кропивницькому 10-11 березня, де ми зустрінемося з командами «Обленерго» та «ФФВ ЦДПУ» з міста Кропивницький.

Бажаємо гравцям успіхів і перемог!


Дмитро Магльований,
тренер збірної НУБіП України з волейболу,
викладач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook