НУБіП - Університет штату Пенсільванія (США): завершено підготовку семінару

29 січня 2018 року

     Завершився чотириденний візит до НУБіП професора Пенсільванського університету Кетті Каттер.

     Метою перебування пані Каттер було завершення підготовчої роботи щодо організації і проведення в нашому університеті чотиритижневого курсу з безпеки харчової продукції, який заплановано на червень 2018 року. Кількість учасників – 30-40, мова викладання – англійська. Усі модулі будуть викладатися фахівцями коледжу сільського господарства Пенстейту і завершуватимуться екзаменом. Очікується також приїзд декана факультету сільського господарства Пенстейту професора Річарда Роша.

     Курс буде насичений практичними заняттями, на яких можна буде, самостійно застосовуючи визнані світом методології, визначити придатність та безпечність різноманітних видів продовольчої продукції. Учасники, які успішно пройдуть навчання та складуть екзамени, отримають сертифікат Пенсильванського університету.

     На сьогодні заявки на участь подали вже понад 70 бажаючих – науково-педагогічні працівники, магістри і аспіранти. До речі, реєстрацію на курс ще відкрито, а відбір учасників відбудеться у лютому.

     Під час зустрічі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком професор Каттер проінформувала про хід підготовки курсу. А також відвідала факультет харчових технологій та якості продукції АПК, де проінспектувала лабораторії, на базі яких буде проходити курс, і разом з деканом Ларисою Баль-Приліпко визначили перелік необхідного обладнання та витратних матеріалів.

     Принагідно Станіслав Ніколаєнко передав вітання керівництву Пенсільванського університету і запросив на конференцію присвячену 120-річчю НУБіП.

Вадим Ткачук,
проректор з науково-педагогічної роботи,
міжнародної діяльності та розвитку

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook