Стажування магістрів агробіологічного факультету в агрохолдингу Kernel

16 грудня 2017 року

Ще у вересні місяці у стінах університету в 4 корпусі проходила  зустріч з співробітниками агрохолдингу Kernel. Суть зустрічі полягала в тому, щоб познайомити студентів агробіологічного факультету з компанією і відібрати кращих на програму стажування «Кернел-Шанс», а після закінчення магістратури в подальшому працювати в компанії. Значна частка студентів агробіологічного факультету, особливо випускних курсів, свідомі того, що без знайомства з передовими досягненнями в агрономічній галузі неможливо стати успішним агрономом. Постійний пошук ідей, саморозвиток, відвідування професійно-орієнтованих семінарів, тренінгів, виставок, днів поля – шлях, який все частіше обирає для себе майбутній агроном. Тому на зустріч з співробітниками агрохолдингу прийшла більша частина студентів.

Відбір проходив у два етапи. Першим етапом було написання тестування, а для тих, хто успішно його пройшов, була проведена співбесіда.

Серед студентів агробіологічного факультету було відібрано 9 осіб. Всі студенти магістри першого і другого року навчання, а саме: Катерина Запорожан, Олександр Хіхло, Сергій Романенко, Ярослав Мусієнко, Віталій Леоновець, Ілля Царук, Назар Ніколаєнко, Сергій Панченко, Олександр Мельник.


Ви запитаєте, як пройшло наше стажування по програмі «Кернел шанс»? Я скажу, що чудово! Кожен день ми дізнавалися багато нової і цікавої для себе інформації, проводили весь час у полі, спілкувались зі своїми наставниками та брали участь у всіх осінніх операціях, таких як підготовка грунту, сівба пшениці озимої, збирання врожаю кукурудзи та внесення добрив.

Не віриться, що так швидко пролетіли два місяці стажування. Це були пізнавальні і врожайні два місяці для кожного із нас. Це надзвичайно великий досвід для кожного студента, бути стажером такого великого агрохолдингу.


Я хочу від імені всіх практикантів подякувати деканату агробіологічного факультету за співпрацю з компанією і можливість студентам приймати участь в таких програмах, а також ректору Станіславу Ніколаєнку за дозвіл навчатися за індивідуальним графіком.

 

Катерина Запорожан,

студентка магістратури 1 року навчання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook