Випускники Фастівського ліцею з поглибленим вивченням фізики і математики завітали до землевпорядників

20 листопада 2017 року

       Організувала таку зустріч доцент кафедри землевпорядного проектування Тетяна Прядка. 18 юнаків та дівчат, які вирішили обрати для подальшого навчання НУБіП України, завітали до 6 навчального корпусу, щоб детальніше розпитати про не зовсім знайому їм спеціальність «Геодезія та землеустрій».


         Заступник декана Наталія Мединська ознайомила випускників з основними положеннями цьогорічної вступної кампанії, умовами навчання, запросила до навчання на підготовчому відділенні та розповіла про його переваги, а також анонсувала проведення предметної олімпіади. Зупинилась, власне, на престижності професії землевпорядника, перспективи працевлаштування.
         Ліцеїсти прийшли у робочий час, тому змогли взяти участь у навчальному процесі. Так, доцент кафедри геодезії та картографії Олексій Жук продемонстрував роботу сучасного геодезичного приладу – тахеометра. Вже через 10 хвилин учні зуміли взяти необхідні відліки. А доцент кафедри геоінформатики та дистанційного зондування Землі Антоніна Москаленко створила разом з майбутніми абітурієнтами тематичну карту.
       Також свої здобутки і напрацювання показали магістри 1 року навчання, до яких гості завітали на лабораторне заняття. Слід відзначити, що учні виявилися досить допитливі і обізнані в сучасних геоінформаційних технологіях, не тільки задавали багато питань, а й вели майже професійну дискусію.


       Своє враження від навчання висловили випускники факультету землевпорядкування, які навчаються в аспірантурі. В цей час якраз готувалися до звіту. Зокрема, Роман Деркульський і Оксана Рожко запевнили з власного прикладу молодь, що якщо вони оберуть спеціальність «Геодезія та землеустрій», то робота їх «знайде» ще з третього курсу.
Облаштувавшись на зручних диванчиках, ліцеїсти цікавилися побутом студентів, бо це не просто ліцей, а ліцей-інтернат, де навчаються і проживають діти з усіх куточків України.
         Дуже високі результати ЗНО з математики показують його випускники, які нерідко стають нашими студентами, а це Олеся Штонда, Оксана Крейденець, Ястреб Анна. Усі вони закінчили факультет землевпорядкування з червоними дипломами.
        Наостанок, Наталія Мединська побажала гостям вдало скласти ЗНО, мудро обрати майбутню професію і розповісти про цю зустріч батькам. Не соромитись дзвонити і приїжджати сюди ще раз.

Адже на факультеті землевпорядкування щодня раді бачити потенційних студентів!

Доцент кафедри землевпорядного проектування
Тетяна Прядка

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook