Студентка-міжнародниця з профорієнтацією відвідала Новоборівську гімназію Хорошівського району Житомирської області

13 листопада 2017 року
10 листопада 2017 р. студентка-першокурсниця гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Майстренко Оксана відвідала свою рідну Новоборівську гімназію Хорошівського району Житомирської області. Вона поділися власними враженнями про навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 
Зустрівшись із учнями випускових класів, Майстренко Оксана розповіла про умови вступу до вишу та про широкі перспективи навчання в університеті, а особливо на гуманітарно-педагогічному факультеті. Помітний інтерес викликала інформація про можливість студентів гуманітарно-педагогічного факультету навчатися у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах за системою подвійних дипломів. Не залишила байдужою також інформація про якість освіти, викладацький склад, одночасне вивчення декількох іноземних мов, різноманітне і насичене культурне та спортивне життя студентства.
 
Також, Майстренко Оксана повідомила, де можна детальніше ознайомитися з інформацією про навчальний заклад у Інтернет-мережі та поширили роздатковий матеріал.
 
Майстренко Оксана
студентка групи МВ-17001б,
Лановюк Людмила
куратор групи МВ-17001б
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook