Візит дружби та співпраці

4 жовтня 2017 року

     Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого і Спілку шкіл рільничих м. Намислова (Польща) поєднує давня дружба. Ще 2002 року Ярослав Іванищук, подорожуючи Україною в пошуку своїх родичів, завітав до нас у коледж. Тут навчався його батько – уродженець нашого міста. З тих пір і розпочалася співпраця, яка у 2012 року була скріплена офіційною угодою.

     Цієї осені, 29 вересня, наші партнери відзначали 70-річчя свого навчального закладу і запросили на святкування ювілею делегацію коледжу.

 

     Директор Яцек Пьєтрошек ознайомив нас з навчально-матеріальною базою школи, навчальними, спортивними досягненнями учнів. Треба сказати, що ми були приємно вражені високим рівнем облаштування та обладнання кабінетів, лабораторій, сучасним комп’ютерним забезпеченням.

     На честь ювілею пройшли святкова меса в церкві св. Петра і Павла у Намислові, урочиста частина та концерт, організовані віце-директором Малгожатою Іванищук, зустріч випускників та вчителів, а завершальним акордом став святковий бал.

 

     Крім того, ми обговорили питання співпраці наших навчальних закладів з практичної підготовки студентів. Цікаві пропозиції з обміну досвідом вніс представник з Німеччини. Подібний досвід є надзвичайно цінним у процесі обміну здобутками у навчанні, практиці та вихованні українських і польських студентів.
     А на згадку ми подарували школі пам’ятну адресу та сувеніри.

Г. Глова, С. Руснак,
викладачі коледжу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook