Відбулися вибори старост поверхів гуртожитку №6

28 вересня 2017 року

27.09.2017 року відбулися вибори старост поверхів гуртожитку №6.


Зацікавлених долею поверхів було чимало. Студенти, мешканці поверхів активно брали участь у діалозі з адміністрацією гуртожитку, яку представляв заступник коменданта гуртожитку Масалович Ю.С. Питання стосувалися, в першу чергу, покращення умов проживання у гуртожитку.

На 2 поверху було два кандидати на посаду старости - Царук Андрій та Даніел Болбочан. Хлопці представили себе та приблизний план їх роботи на рік, відповіли на запитання. Старостою поверху обрали Царука Андрія - за нього проголосувало 16 чол. з 30 присутніх.

На 3 поверху була подана одна кандидатура - Карпенко Анастасія, яка вже два роки поспіль очолює цю посаду. Дівчата одноголосно обрали Анастасію на посаду старости. (50 чол. проголосувало "за").

На 4 поверху також була подана одна кандидатура – студентка 2 курсу Миколаєнко Марина, яка також очолювала цю посаду у минулому навчальному році. Марина була обрано одноголосно - 47 чол. проголосувало "за".

На 5 поверху було подано дві кандидатури - Муляр Аліна та Свіщо Оксана. Дівчата розповіли про себе та відповили на питання мешканців. З 35 присутніх - 25 чол. проголосувало за Муляр Аліну і вона було обрана на посаду старости.

 

Отже, нові старости поверхів :
2 поверх - Царук Андрій,
3 поверх - Карпенко Анастасія,
4 поверх - Миколаєнко Марина,
5 поверх - Муляр Аліна.

Вітаємо новообраних старост та бажаємо їм сил та терпіння в цій нелегкій праці!

Поліщук О.С.,
вихователь гуртожитку

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook