Факультет ветеринарної медицини налагоджує співпрацю з Коледжем ветеринарної медицини і біомедичних наук Сполучених Штатів Америки

25 вересня 2017 року

     З 11 по 20 вересня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини з робочим візитом перебував випускник факультету, а нині – директор Клінічної лабораторії ветеринарної мікробіології Коледжу ветеринарної медицини і біомедичних наук Техаського університету (Сполучені Штати Америки) Артем Роговський. За час візиту співробітники факультету мали можливість обговорити актуальні проблеми підготовки фахівців ветеринарної медицини в Україні і Сполучених Штатах Америки, напрацювати шляхи подальшої наукової співпраці та налагодити партнерські стосунки між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Коледжем ветеринарної медицини і біомедичних наук Сполучених Штатів Америки.

     У рамках візиту за участю Артема Рогоського на базі факультету ветеринарної медицини також відбувся Міжнародний навчально-науковий англомовний семінар для студентів, аспірантів та молодих вчених «Клінічна ветеринарна мікробіологія і застосування антимікробних засобів у ветеринарній медицині».

     Так, метою семінару і робочих зустрічей з аспірантами і викладачами факультету було підвищення ефективності та якості наукових досліджень, ознайомлення з можливостями грантової підтримки наукових досліджень. До участі у організації і проведенні семінару з аспірантами долучились голова Ради молодих вчених факультету ветеринарної медицини Наталія Друзь і голова Ради аспірантів факультету Роман Білошицький.

 

     Тиждень тривали курси занять у рамках семінару зі студентами англомовної групи підготовки 4 курсу ОС «Бакалавр». За час цих занять студенти дізнались як правильно застосовувати знання щодо мінімальної інгібуючої концентрації препарату за різних клінічних випадків, мали можливість обговорити різні варіанти розвитку клінічних випадків у деталях, а також дізнатись про роботу лабораторїї та її нюанси. Кожний із студентів курсу отримував індивідуальні домашні завдання, які потім обговорювали усією групою. Зустрічі у рамках семінару проходили виключно англійською мовою, що дало змогу опанувати нові терміни.

    Вдячні Артему Роговському за активну участь у проведенні семінару і налагодження співпраці та сподіваємось на подальший розвиток партнерських стосунків!

Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини
Марина Галат,
керівник міжнародних програм факультету
Єлизавета Тарасова, Анна Шамрій, Єлизавета Аль-Баду, Пільгуй Іванна,
студенти 4 курсу 6 групи факультету ветеринарної медицини

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook