Науковці та студенти університету взяли участь у Міжнародній спеціалізованій виставці обладнання та технологій для харчової промисловості

19 вересня 2017 року

     У Києві відбулася 26 Міжнародна спеціалізована виставка обладнання та технологій для харчової промисловості, у якій взяли участь провідні вчені факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК декан Лариса Баль-Прилипко, Юлія Слива, Юлія Крижова, Наталія Голембовська та магістри спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технології зберігання, консервування та переробки водних біоресурсів», «Якість, стандартизація та сертифікація продукції АПК» – майбутнє харчової індустрії.

     В експозиції INPRODMASH представлено обладнання, інвентар, матеріали, інгредієнти для різних галузей: м'ясної, молочної, масложирової, рибної, кондитерської та хлібопекарської, бакалійної, консервної, розливу та виробництва напоїв, підприємств громадського харчування і кулінарії, а також лінії забою і обробки птиці, великої рогатої худоби та свиней, технології з переробки та зберігання овочів, фруктів і ягід.

     На виставці UPAKOVKA демонструються сучасні пакувальні технології, обладнання та матеріали для потужного і малого виробництва, а також фасувально-пакувальні лінії для підприємств торгівлі та громадського харчування. Також представлено обладнання для декорування склотари, виробництва етикеток і захисних голограм, широкий спектр маркувальних систем і логістичних рішень.

     Наступним етапом відвідування виставки було взяття участі у пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції «Робота м'ясної промисловості в сучасних умовах», де основні результати наукових досліджень факультету представила д.т.н., проф., Баль-Прилипко Л.В. з науковою доповіддю «Підготовка фахівців для м'ясопереробної галузі АПК» та к.т.н., доц. Слива Ю.В. з доповіддю «Реформування системи державного контролю за дотриманням вимог харчового законодавства: вимоги до виробників м'ясної продукції». Баль-Прилипко Л.В. розповіла учасникам конференції про наш славетний НУБіП України, його структуру, бази практичної підготовки студентів факультету, а Слива Ю.В. доповіла про вагомість спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація продукції АПК».

  

     Участь студентів у таких виставках та конференціях є актуальною, адже дозволить підготувати висококваліфікованих фахівців не лише з теоретичними, а й практичними навичками, що в свою чергу позитивно впливає на подальше професійне зростання студентів.

Голембовська Н.В.,
асистент кафедри технології мясних,
рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook