Польова геодезична практика студентів І курсу факультету землевпорядкування: день за днем оволодіваємо технікою роботи землевпорядника

23 серпня 2017 року

За щорічною традицією студенти І курсу факультету землевпорядкування проходять навчальну практику з дисципліни «Топографія» на базі Дзвінківського навчально-науково-виробничого центру Боярської ЛДС. Впродовж серпня і ми, майбутні землевпорядники, студенти І курсу факультету землевпорядкування, удосконалювали та закріплювали свої теоретичні знання і формували професійні навички у сфері прикладної геодезії безпосередньо в полі – на базі ННВЦ Боярської ЛДС.
При роботі з приладами на місцевості ми використовували і теоретичні знання,  засвоєні в аудиторіях, і поради та настанови викладачів, керівників практики. Самостійно виконуючи нівелювання траси та поверхні земельної ділянки, теодолітне й тахеометричне знімання, обробляючи результати вимірювань та створивши планово-картографічні матеріали, ми відчули себе справжніми геодезистами.
Завдяки керівникам практики, доценту кафедри геодезії і картографії Кривов’яз Євгенії Вікторівні та ст. викладачу кафедри геодезії і картографії Олійник Людмилі Миколаївни, ми оволоділи багатьма тонкощами справи землевпорядника, виконали всі поставлені перед нами навчально-практичні задачі. Роботи було чимало, але, приклавши максимум зусиль і знань, ми отримали безцінний досвід!
Як відомо, «Per aspera ad astra!». Ми подолали тернистий шлях, щоб дійти до зірок, адже інколи робочий день починався о 5 ранку, оскільки вдень припікало серпневе сонце, під час польових робіт пройшли терапію кропивою та мурахами. Але нам, справжнім землевпорядникам, такі перешкоди не завада! Особливо, коли любиш свою справу, і хочеш присвятити їй своє життя. Водночас, ми отримали від роботи масу позитивних емоцій, навчились працювати в колективі!
Також хочемо висловити подяку за теплий прийом керівництву й персоналу Дзвінківського ННВЦ за створені чудові умови для роботи й відпочинку!
Сподіваємося, що ця традиція зберігатиметься й надалі і в наступному році ми повернемось сюди вже як другий курс, щоб завоювати нові вершини, оволодіти новими знаннями і досягти нових успіхів!


 

Староста І курсу 2 групи
Місяйло Марія,
заступник старости І курсу 2 групи
Гончарук Діана

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook