Продовжуємо режим економії й рахуємо кожну копійку – завдання на кожен день для усіх керівників структурних підрозділів

11 серпня 2017 року

     Проблемам енергозбереження була присвячена оперативна нарада під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. До неї були залучені господарники, коменданти корпусів і завідувачі гуртожитками.

     Станіслав Ніколаєнко, звертаючись до них, підкреслив: якщо ми не протиставимо загрозливій ситуації з ростом цін на енерго-, тепло- і водоспоживання нашу організованість – університет може зупинитися. Продовжувати режим економії й рахувати кожну копійку – ось завдання на кожен день для усіх керівників структурних підрозділів і відповідальних осіб.

     Він нагадав, шо під час нещодавного візиту до університету Прем’єр-міністра, в результаті якого з’явилося доручення очільника уряду про виділення коштів на реалізації програми енергозбереження (заміна енергомереж, доутеплення корпусів і гуртожитків, заміна вікон на металопластикові тощо).

    Перший проректор Ігор Ібатуллін проаналізував витрати енергоресурсів по університету за липень. Він навів цифри щодо фактичного споживання комунальних послуг та енергоносіїв і касові витрати грошових коштів на ці потреби, порівняв тарифи за минулий і поточний роки. В цілому підрозділи справляються з доведеними до них лімітами, хоча ще є прикрі випадки їх перевищення. Ігор Ібатуллін також спинився на проблемних питаннях енергозбереження станом на 1 серпня.

 

    З означених питань виступили також проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, головний енергетик Євген Кулібаба, декан агробіологічного факультету Віктор Забалуєв, директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Володимир Козирський, головний механік Петро Виштак.

 

 

     Завершуючи роботу, Станіслав Ніколаєнко цікавився конкретно про стан справ з ремонтом місць загального користування у завідувачів гуртожитками №6, 2, 3, комендантів ряду корпусів. І підкреслив: до початку навчального року все повинно бути готово.

Валентин Обрамбальський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook