Випускники Людмила Мороз та Олександр Мосейчук з Волині обрали юридичний факультет НУБіП

12 липня 2017 року

 Проводячи профорієнтаційні заходи в різних куточках України протягом року, ми маємо можливість наживо поспілкуватися з випускниками шкіл, поцікавитися їхніми планами на майбутнє, допомогти з вибором спеціальності та навчального закладу, де здобувати вищу освіту. Цікава зустріч відбулася цього тижня зі школярами навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок» с. Тур Ратнівського району Волинської області. 

 
Із розмови зрозуміло, що випускники мають надзвичайне бажання навчатись та здобувати вищу освіту в столичному виші. НУБіП України, який увійшов до трійки кращих в Києві приваблює абітурієнтів широким спектром спеціальностей, відмінною матеріально-технічною базою, місцем розташування і високою якістю освіти.
  
 
Одна з випускниць – Людмила Мороз протягом усього навчання в школі була відмінницею. Дівчина бере активну участь в різноманітних олімпіадах і творчих змаганнях. Вона паралельно закінчила й музичну школу, неодноразово займала призові місця в конкурсах. Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналася від знайомих, які тут навчаються. Вони постійно переконують і розповідають про переваги навчання, говорить Людмила.
 
А її однокласник Олександр Мойсійчук активний учасник районних спортивних змагань, володар золотих медалей і кубків районних спартакіад серед старшокласників. Проте і в навчанні не пасе задніх - постійний учасник районних олімпіад з біології та історії, на яких зазвичай займав місця в десятці. Маю 2-ге місце в районному турнірі з біології. Мрію здобути фах правника, працювати за спеціальністю, сподіваюсь, що мої знання і навички, отримані в НУБіП знадобляться моїй державі, ділиться Олександр.
 
Людмила Головій,
доцент кафедри адміністративного та фінансового права
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook