Вчені-інженери НУБіП представили свої розробки на «Агро 2017»

7 червня 2017 року

     7 червня 2017 року розпочала роботу ХХІХ міжнародна агропромислова виставка «Агро 2017». За кількістю учасників вона найбільш масова за всю її історію. 

     Серед учасників – і НУБіП України. Так, свої експозиції спільно представили три факультети – механіко-технологічний, конструювання та дизайну і інформаційних технологій. Переважно це освітянські послуги і розробки членів студентських наукових гуртків, яких загалом маємо 47, говорить директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК Валерій Войтюк. У науковому ж плані акцент зроблено на біонеорганічні системи (модератор професор Генадій Голуб).

     Представників НУБіП цього дня можна було побачити і як експонентів, і як відвідувачів, адже на «Агро 2017» представлені найновіша техніка і технології, з якими слід бути обізнаними і навчати студентів. Тож і не дивно, що на всіх найбільш цікавих локаціях можна було зустріти ректора університету Станіслава Ніколаєнка, першого проректора Ігоря Ібатулліна, проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Квашу, радника ректора Дмитра Войтюка та інших.

     До речі, генеральним партнером «Агро 2017» виступає компанія «КУН - Україна», яка є стратегічним партнером НУБіП і має тут свій навчально-науковий центр і експозиційний майданчик.

Валентин Обрамбальський 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook