Проведено майстер-клас для викладачів, які готують свої ЕНК до літньої атестації

5 червня 2017 року

     Згідно з політикою університету в сфері розвитку електронного навчання, створення електронних навчальних курсів (ЕНК) є одним з пріоритетних напрямків. Викладачі повинні забезпечити студентів матеріалами для отримання теоретичних та практичних знань, підтримувати з ними формальне та неформальне спілкування навіть, якщо студенти не на парах або й взагалі навчають віддалено. 

     Щоб ЕНК були якісними, в університеті введено їх атестацію. Така атестація проходить щоквартально. А для допомоги викладачам у підготовці своїх ЕНК до належного стану за два тижні до атестації Центр дистанційних технологій навчання проводить майстер-клас.
     31 травня відбувся майстер-клас перед літньою атестацією ЕНК.

     Відкрила майстер-клас начальник навчально-методичного відділу Кліх Лариса Володимирівна. Вона вказала на важливість електронної підтримки навчання та висловила сподівання та побажання, що подані ЕНК будуть на належному рівні та отримають статус атестованих.

     Власне майстер-клас провів керівник Центру дистанційних технологій навчання, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Мокрієв Максим Володимирович.

     Було показано основні вимоги до якісного ЕНК згідно Положення про навчально-інформаційний портал та інші положення, які регламентують навчальний процес. Викладачі отримали відповіді на свої питання.

     Також окремо хочемо відзначити та подякувати Хлястіковій Ірині Георгіївні за допомогу в організації та проведенні майстер-класу.

Максим Мокрієв,
керівник центру дистанційних технологій навчання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook