Профорієнтаційна робота на теренах вищих професійних училищ та коледжів

20 квітня 2017 року

 Протягом весняних днів співробітники кафедри технології деревообробки продовжили профорієнтаційну роботу і тепер навідалися до студентів коледжів та спеціалізованих училищ.
    Завідувач кафедри технології деревообробки НУБіП України Пінчевська Олена Олексіївна та старший викладач Спірочкін Андрій Костянтинович у січні 2017 року завітали з профорієнтаційною роботою у Київське вище професійне училище деревообробки, де поділилися з молодими спеціалістами інформацією щодо перспектив продовження навчання у НУБіП України та сьогоденням кафедри технології деревообробки.

  

   У лютому 2017 року Пінчевська Олена Олексіївна відвідала Львівський лісотехнічний коледж. Учні ознайомилися з загальною інформацією про вступ та перспективами навчання у престижному навчальному закладі та потенційним працевлаштуванням.

 

   Також 12 квітня 2017року асистент кафедри Мазурчук Сергій Миколайович відвідав студентів Кременецького лісотехнічного колежу та провів з ними цікаву бесіду щодо продовження їх навчання у НУБіП України.

 

  

    Особливо випускників коледжу зацікавила можливість проходження навчальних і виробничих практик на провідних підприємствах України, які оснащені сучасним устаткуванням таких передових фірм як Weіnіng, Wood-Mizer, Volmer, Raute, Termolegno тощо і за кордоном.
    Зокрема, Базюк Юрій, Черпалюк Леонід, Бойко Іван студенти групи ТД-43, 45 проявили інтерес до можливості виконання науково-дослідних робіт на лабораторному устаткуванні кафедри технології деревообробки, та планують підвищувати рівень знань обраного фаху в НУБіП України.
   В той же час 14 квітня 2017 року асистент Горбачова Олександра Юріївна побувала у Коломийському політехнічному коледжі, де ознайомила викладачів та студентів закладу із сьогоденням кафедри, про культурно-масові й освітні заходи під час навчання в НУБіП України. Студенти цікавилися термінами вступної кампанії, переліком необхідних документів та вступних випробувань, можливістю отримання другої вищої освіти.

   Габорак Петро та Іванишен Ігор із групи Т-41 механіко-технологічного відділення оцінили перспективи навчання в НУБіП України, та виявили бажання вступати на спеціальність «Деревообробні та меблеві технології».
    Адже людина може бути по-справжньому щасливою лише тоді, коли знайде своє улюблене діло, коли житиме, творитиме в оточенні, що імпонує їй.

      Якщо людина не знає, до якого порту вона пливе, жоден вітер не буде їй попутним.    (Сенека)

 

О. Малахова
доцент кафедри технології деревообробки


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook