НУБіП – Словацький аграрний університет в м.Нітра: започатковано програму подвійних дипломів

5 квітня 2017 року
5 квітня Національний університет біоресурсів і природокористування України відвідала делегація Словацького аграрного університету в м.Нітра на чолі з деканом факультету економіки та менеджменту Єлєною Горською.  З нею в Київ прилетіли Івета Убрежова, заступник декана по навчанню за міжнародними програмами,  Джозеф Репкі, заступник декана по навчанню, Любомира Моравкова,  завідувач кафедри мовної підготовки.
 Як зазначив директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко, співпраця зі словацькими колегами триває вже понад 10 років. Вона проходить не лише на папері, а насичено, ефективно і з користю для обох сторін – маємо взаємні обміни студентами, візити викладачів з лекціями, провадимо спільні наукові дослідження. В свою чергу декан Єлєна Горська додала, що в Європі наразі панує тренд щодо збільшення додаткової вартості наших випускників. Реалізувати це можна через міжнародну діяльність і співпрацю з бізнесом. Тому факультет економіки та менеджменту Словацького аграрного університету в м.Нітра вийшов з ініціативою започаткувати програму подвійних дипломів з НУБіП.
 
Відповідну угоду й підписали декани економічного факультету Анатолій Діброва та Єлєна Горська.
Перший проректор Ігор Ібатуллін запевнив у ефективній реалізації програми та запросив до поглиблення співпраці у науковій сфері.
 
Денис Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook