Економічний факультет НУБіП України запрошує абітурієнтів Київщини

1 квітня 2017 року
     31 березня НУБіП України за участю голови Київської державної обласної адміністрації Горгана Олександра Любомировича та лідерів учнівського самоврядування Київської області відкрив двері для майбутніх абітурієнтів.
        Святкова зустріч розпочалась у відновленому актовому залі 3 корпусу з вітального слова ректора університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка. Далі слово взяли директор Департаменту науки і освіти Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова, голова студентської організації НУБіП України Ілля Вакарчук та голова учнівського самоврядування Київщини, учениця Бориспільської спеціалізованої школи ст. I-III №5 ім. К. Могилка Валерія Чоботок.
      Перед початком свята школярам та директорам шкіл були представлені на огляд здобутки наукової роботи гуртків факультету.
ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ...
Студенти НУБіП України привітали гостей творчими номерами, по завершенню яких учні перемістились по блоках, згідно затвердженого плану розміщення факультетів.
Так у 233 аудиторії 10 навчального корпусу майбутніх абітурієнтів радо зустріли представники факультетів на чолі з деканами економічного факультету та факультету аграрного менеджменту. Анатолій Дмитрович Діброва зустріч розпочав із короткого ознайомлення з факультетом та його спеціальностями. «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути», тому День відкритих дверей мав надати якнайповнішу інформацію про економічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України – про професії, умови вступу, студентський побут та дозвілля, а також дав можливість кожному абітурієнту особисто відчути атмосферу, яка панує в нас, та на власні очі переконатись у правильності вибору навчального закладу та майбутнього фаху.
 
Далі присутніх привітав Анатолій Дмитрович Остапчук, який також ознайомив майбутніх студентів з факультетом аграрного менеджменту. До привітального слова приєдналась директор інституту післядипломної освіти Марія Михайлівна Кулаєць, яка ознайомила гостей з новою спеціальністю.
Під час виступів деканів присутні мали можливість отримати інформацію по суті про спеціальності, терміни навчання, майбутні професії, можливості навчання та проходження практики за кордоном, а також про роботу ради роботодавців, що згодом сприятиме їх гарантованому працевлаштуванню.
. 
 
 
На зустрічі також був присутній представник приймальної комісії Сергій Нікітченко, який ознайомив присутніх з умовами та особливостями цьогорічного вступу до НУБіП України, а також полковник Валерій Присташ, який розповів майбутнім студентам про навчання на кафедрі військової підготовки.
 

По завершенню декани факультетів радісно запросили гостей на каву-брейк до їдальні 10 навчального корпусу.

Деканати вдячні організаторам, головам місцевих адміністрацій, завідувачам кафедр, науково-педагогічним працівникам, директорам шкіл, всім колегам, а особливо студентському активу, які не залишились байдужими і прийняли активну участь в організації та проведенні цього святата сподіваються на поповнення факультетських сімей новими студентами по завершенні вступної компанії 2017 р. Також керівництво деканату дуже вдячні всім гостям, які завітали на свято.

Анатолій Шиш,
Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook