Профорієнтація триває: від Черкащини до Житомирщини

13 березня 2017 року
Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського продовжують проводити профорієнтаційну роботу щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 
 
 Завідувач кафедри доктор економічних наук, професор Горьовий Василь Павлович відвідав школи Корсунь-Шевченківського району Черкаської області (Драбівський, Деренківецький, Гарбузинський, Нетеребський навчально-виховні комплекси «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» та Авторську О.А. Захаренка середню ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Сахнівка).
Професор Балановська Тетяна Іванівна і доцент Троян Аліна Василівна провели профорієнтаційну роботу серед школярів Лугинської гімназії імені В.П. Фількова Житомирської області, Лугинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 та сільських шкіл Лугинського району Житомирської області.
 
      
 
Під час зустрічей школярам був продемонстрований фільм про Національний університет біоресурсів і природокористування України, що дало можливість майбутнім абітурієнтам більше дізнатися про наш виш.
 
 
Старшокласники були ознайомлені з основними напрямками діяльності університету, перевагами навчання та переліком спеціальностей. Школярів зацікавили можливості навчання за державним замовленням, проходження виробничої практики за кордоном, паралельного навчання в зарубіжних університетах-партнерах та наявність умов для творчого розвитку.
 
 
У кінці зустрічі було проведено анкетування з метою отримання інформації щодо надання переваг майбутніми абітурієнтами при виборі спеціальностей.
 

 
Дякуємо за організацію зустрічей зі школярами та теплий прийом заступнику директора з виховної роботи Лугинської гімназії імені В.П. Фількова Житомирської області Гриневич Світлані Петрівні та завідуючій методичним кабінетом при відділі освіти, молоді та спорту Лугинської райдержадміністрації Житомирської області Лісовській Світлані Олександрівні, а також директорам шкіл.
 
О. Гогуля,
доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського

 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook