Кафедра інформаційних систем і технологій

Співпраця

Наші партнери

  •  Центр сертифікованого навчання «Проком»

 З грудня 2015 року спільно із факультетом інформаційних технологій та економічним факультетом працює спільна навчальна лабораторія "Центр компетенцій 1С".

 

  •  Корпорація Майкрософт Україна

З березня 2016 року в НУБіП України функціонує навчальна лабораторія «Micrisoft Imagine Academy» керівник лабораторі Тетяна Волошина. Між НУБіП України та корпорацією Майкрософт Україна підписано освітню угоду корпоративного ліцензування Microsoft "Програма Microsoft Imagine Academy" – міжнародної програми підготовки ІТ-фахівців у навчальних закладах.

 

  •  Вроцлавський природничий університет
     В рамках стажування викладачів відбувається обмін досвідом, а студент мають змогу одержати експертні оцінки від фахівців з різних країн.

  

  •  Інститут інформаційних технологій і засобів навчання

         Спільні наукові проекти, конференції, експериментальні дослідження

 

 

  • Європейський проект FOSTER з розвитку навчальних і освітніх програм з відкритої науки

  Проведено цикл семінарів за тематикою:

 - Відкритий доступ до наукових публікацій

 - Менеджмент наукових даних і відкриті наукові дані

 - Збільшення впливу наукових досліджень

   

 

   Історія співпраці

    Кафедра інформаційних систем приймає активну участь у співробітництві із зарубіжним організаціями та університетами. На протязі кількох років співробітниками кафедри проводилась дуже велика робота для успішного виконання договору між Міністерством аграрної політики та ФАО ООН по TCP/UKR/3001 (A) “Формулювання стратегії та підвищення рівня обслуговування Національної агро-інформаційної системи”.

    В результаті було розроблено стратегію розвитку інформаційного забезпечення АПК та сільського населення України та створено національну депозитарну бібліотеку ФАО в Україні. За підтримки ФАО, викладачами кафедри було створено один із перших електронних навчальних дистанційних курсів “Управління інформаційними ресурсами” (IMARK) для використання в країнах СНД. 

    Науково педагогічні працівники кафедри беруть участь у міжнародних освітніх програмах: програма світового банку "Рівний доступ до якісної освіти", благодійна програма корпорації Microsoft "Партнерство у навчанні", освітня програма корпорації Intel "Навчання для майбутнього".
Викладачі кафедри проводили плідне співробітництво з зарубіжними університетами та організаціями, зокрема Університетом ДеПоль (Чикаго, США) та Університетом штату Луїзіана (США).

    Також велась ефективна співпраця з Посольствами Франції і ФРН в Україні з питань розвитку вітчизняного інформаційного забезпечення аграрного сектору та його інтеграції у світовий інформаційний простір. Зусилля з міжнародної інформаційної інтеграції завідувача кафедри Швиденка М.З. були оцінені Урядом Франції, який нагородив його у 2010 році орденом «За сільськогосподарські заслуги».

    

    Кафедра проводить плідне міжнародне співробітництво з питань розвитку систем поширення сільськогосподарських даних і знань з фахівцями університету штату Небраска (США), зокрема Деном Коттоном.

    Наразі кафедра розширує співробітництво з компаніями – світовими лідерами ІТ–індустрії. 

 Так, завдяки сприянню співробітників кафедри Національний університет біоресурсів і природокористування України, у зв’язку з підписанням договору про співробітництво з компанією SAS Institute Україна, з 24 вересня 2018 року приєднався до Глобальної Академічної Програми SAS.  
29 листопада 2018 року перші вісім студентів факультету інформаційних технологій отримали індивідуальні кваліфікаційні сертифікати SAS Institute.

   Професор кафедри Попрозман Н.В. у 2016 році проходила стажування у Міжнародному сільськогосподарському тренінговому центрі МАТС, Шфаім, Ізраїль. Ізраїльський центр міжнародного співробітництва МАШАВ при Міністерстві закордонних справ Ізраїлю, сприяє світовому господарському та соціальному прогресу шляхом підготовки спеціалістів та передачі сучасних технологій. За результатами навчання був написаний та захищений науковий проект на основі якого виданий сертифікат.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook