ОГОЛОШУЄТЬСЯ НАБІР НА БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ З РОБОТОТЕХНІКИ ТА МЕХАТРОНІКИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

21 березня 2017 року
кафедра конструювання машин і обладнання

 Якщо Ваша дитина цікавиться новинками сучасних інформаційних технологій, робототехніки, мехатроніки та мріє реалізувати свої власні розробки – приходьте на курси з робототехніки та мехатроніки, які розпочнуть свою роботу 21 березня на кафедрі конструювання машин і обладнання. Курси – БЕЗКОШТОВНІ. Для формування групи запрошуються школярі 7 і вищих класів.

Мета курсу – сформувати навички розробки пристроїв та систем на базі сучасних мікроконтролерів Cortex (наприклад: маніпуляторів; систем збору, обробки і передачі даних; систем керування електроприводами з частотними перетворювачами Mitsubishi Electric та інших).

Учасники курсів матимуть змогу виконати розробку власних проектів. Допомога друзів та досвідчених викладачів допоможуть їй втілити свої задуми в реальних пристроях!

Для проходження навчання на кафедрі є всі необхідні сучасні електронні компоненти, комп’ютери та програмне забезпечення, 3-D принтер.

Основні напрямки роботи курсів:

·               Програмування в Arduino;

·         Робота з датчиками та іншим електронним обладнанням;     

·               Розробка балансувального робота;

·               Розробка робота маніпулятора;

·               Розробка робота трекера.

 

Заняття проводить асистент кафедри, к.т.н. Шевчук Олександр Григорович, який має багаторічний досвід розробки робототехнічних систем. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до нього за телефоном: 097-159-87-73, або пишіть на e-mail: shevс[email protected]

 

 

Заступник декана з наукової роботи

Юрій Ромасевич

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook