Дипломи нового зразка в університеті першими отримали магістри факультету ветеринарної медицини

24 лютого 2017 року

     Сьогодні відбулася неординарна подія: в університеті вперше вручили дипломи нового зразка. Їхніми володарями стали 50 магістрів факультету ветеринарної медицини. Вони опановували фах за інтегрованими навчальними планами, інакше кажучи, стали магістрами без ступеня бакалавра.

     Як кажуть працівники деканату, це був дуже дружний і організований курс, завжди готовий підставити плече і факультету, і університету (саме його хлопці першими на факультеті долучилися до відновлювальних робіт на 3-му корпусі), який прийшов до випуску практично у тому ж складі, у якому був зарахований на навчання. І от зараз новоспечені лікарі ветеринарної медицини попрощалися з студентським життям. Але не з університетом. Як зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко, вітаючи випускників, двері вишу для них відкриті завжди – коли буде потрібна допомога чи порада від колишніх вчителів і наставників, та й просто так, для душі.

     Будьте впевненими у своїх силах, ви отримали прекрасну фахову підготовку, підкреслив очільник університету. Ви потрібні країні! Не бійтесь труднощів, важкої і складної роботи: без цього у житті не буває. Ставайте успішними і не забувайте про свою almamater.

     Цю ж думку розділяє і декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський. Лікар – це той, хто ніколи не закінчує своє навчання, вітаючи своїх вже колишніх студентів, наголосив він. Тож випускник ФВМ, аби підтримувати його марку, повинен розвиватися, бути патріотом своєї спеціальності і держави.

    

  

     До випускників звернувся і голова ради роботодавців факультету, директор Інституту ветеринарної медицини НААН України Сергій Ничик. Він підкреслив, що вони йдуть працювати у дуже складні часи. Важка ситуація панує і в системі ветеринарної служби. Але у вас були хороші вчителі, які дали знання для успішного фахового старту.

  

     Серед цих вчителів – і голова державної екзаменаційної комісії, завідувач кафедри фармакології та токсикології Володимир Духницький, який побажав випускникам успіху в житті і професії.

  

  

  

  

  

  

  

Валентин Обрамбальський 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook