Делегація університету привітала колектив Рівненського коледжу з входженням до НУБіП

7 лютого 2017 року

     З 2 по 4 лютого 2017 року Рівненський коледж НУБіП відвідала делегація з базового університету, на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею. Вони зустрілися з трудовим колективом.

     Сергій Кваша презентував доповідь «Інновації у вищій освіті та перспективи розвитку відокремлених підрозділів НУБіП України», у якій наголосив на основних перевагах та викликах нового закону «Про вищу освіту», зокрема в частині нових вимог до коледжів як закладів вищої освіти. Він також ознайомив з демографічним прогнозом випускників шкіл – майбутніх абітурієнтів, звернув увагу на зростаючу конкуренцію з іноземними вишами при проведенні вступних кампаній. Були представлені окремі види діяльності Рівненського коледжу у порівнянні з іншими відокремленими підрозділами НУБіП.

     Підсумовуючи, Сергій Кваша підкреслив: у 2017 році колективу коледжу необхідно зосередитися на реалізації заходів щодо виконання програми «Голосіївська ініціатива - 2020», проводити прикладні наукові дослідження, спрямувати зусилля на проведення якісної профорієнтаційної роботи та відкриття нових спеціальностей.
     Після активного обговорення доповіді та ряду інших питань члени делегації університету відповіли на запитання учасників зустрічі.

     Директор коледжу Ярослав Корсун коротко розповів про здобутки закладу у 2016 році і його проблеми та ознайомив з стратегічними планами розвитку на 2017 рік. Основні з них – проведення ліцензування нових спеціальностей, забезпечення умов для продовження навчання за ступеневою освітою студентів коледжу в базовому навчальному закладі та подальше покращення матеріально-технічної бази.

     Збори схвалили звіт директора Ярослава Корсуна та обрали його делегатом на конференцію трудового коллективу Національного університету біоресурсів і природокористування України.
     Користуючись нагодою, делегація університету також відвідала Національний університет «Острозька академія».

Василь Царук,
перший заступник
директора Рівненського коледжу
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook