Профорієнтаційна робота кафедри цивільного та господарського права

6 лютого 2017 року

     Сучасній молодій людині досить складно здійснити вибір професії з урахуванням покликання, нахилів, здібностей через те, що варіантів вибору кар'єри у сучасному суспільстві досить багато, а молоді люди ще не достатньо орієнтуються в особливостях різних професій. Для правильного, адекватного вибору випускнику школи співробітники кафедри цивільного та господарського права проводять профорієнтаційну роботу. Дуже важливо правильно описати професії, що надаються нашим університетом випускникам шкіл, виділити в них найбільш істотні особливості, що можуть показати людині, яка обирає рід діяльності, підходить вона для нього чи ні.

     Головною метою профорієнтаційної роботи на кафедрі цивільного та господарського права є пропаганда університету як вищого навчального закладу, який готує висококваліфікованих фахівців із багатьох спеціальностей, пошук найбільш підготовлених випускників загальноосвітніх навчальних закладів для вступу до університету, підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праці.

     В рамках проведення профорієнтаційної роботи юридичного факультету старший викладач кафедри цивільного та господарського права Канарик Ю.С. зустрілася з учнями 9-11 класів Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І ступеня, ГІМНАЗІЯ» ім. Героя України С. М. Бондарчука м. Старокостянтинів Хмельницької області.

     Майбутнім вступникам було показано відеоролик про університет, розповсюджено буклети та інші матеріали з інформацією про правила вступу до НУБіП України та інформацією про спеціальності та факультети. Акцентовано увагу на напрямі підготовки «Право», за яким готуються фахівці на юридичному факультеті. Шкорярів зацікавила інформація про матеріальну базу університету, новітні навчальні програми, стажування і фахові практики за кордоном та про дозвілля студентів НУБіП України.

     Бесіда пройшла в дружній, теплій обстановці в режимі діалогу, задавалося багато питань. Відчувався інтерес випускників до подальшого навчанні саме в нашому університеті.

Така робота і надалі буде проводитись співробітниками кафедри цивільного та господарського права

Юлія Канарик,
к.ю.н., старший викладач 
кафедри цивільного та господарського права

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook