Профорієнтаційна робота кафедри аграрного консалтингу та сервісу: запрошуємо на навчання школярів Шполянщини – географічного центру України

4 грудня 2016 року

     З метою проведення профорієнтаційної роботи доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу Ірина Кудінова відвідала навчальні заклади Шполянщини (Черкаська область), де ознайомила школярів з можливостями і перспективами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
     При проведенні бесіди з одинадцятикласниками Шполянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ст. № 2 ліцей» було зроблено офіційну презентацію університету, зокрема напряму «Туризм» та розповсюджено інформаційні буклети. Особливу зацікавленість у старшокласників викликало питання можливості проходження практики за кордоном, культурно-масової роботи та наявності державних місць.

     Дискусія виникла з одинадцятикласниками Шполянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ст. № 3 гімназія». Випускники цікавилися перспективами працевлаштування, умовами проживанння, правилами прийому та переліком конкурсних предметів та прохідного балу на напрям «Туризм».

     Одинадцятикласникам було роздано оголошення з приймальної комісії та інформаційні буклети. Майбутніх випускників було запрошено на День відкритих дверей в університеті. Більшість із присутніх учнів виявили зацікавленість інформацією про можливість навчання в НУБіП України.


 

Т.П. Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного
консалтингу та сервісу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook