Бобровицькому коледжу економіки та менеджменту – 125!

2 грудня 2016 року

     2 грудня 125-річний ювілей відсвяткував відокремлений підрозділ Університету «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової» – один з найстаріших і водночас кращих навчальних закладів аграрної освіти Чернігівщини та всієї України. 

     На урочистості завітала делегація Університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком. Відкриваючі урочистості Станіслав Миколайович зазначив, що за час свого існування і діяльності викладацький та студентський колектив творчо, наполегливо і самовіддано працював і продовжує працювати над вирішенням проблеми забезпечення сільського господарства України високопрофесійними кадрами, здатними забезпечити його ефективну життєдіяльність, внести гідний вклад в розвиток аграрного сектору економіки нашої країни, забезпечити зростання добробуту української нації.

     Вчений секретар Університету Оксана Барановська зачитала рішення Вченої ради про відзначення працівників Коледжу, які й отримали з рук ректора свої нагороди. Серед нагороджених й директор Коледжу Ольга Гордієнко, якій ректор вручив Почесну грамоту Верховної Ради України. А студентське самоврядування у подарунок від Університету отримало акустичний центр.

     На урочистостях також були присутні Валерій Куліч, голова Чернігівської обласної державної адміністрації, Олег Дмитренко, народний депутат України, Арсен Дідур, заступник голови Чернігівської обласної ради, Сергій Кваша, проректор Університету з навчальної і виховної роботи, Євген Томін, директор благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020», директори відокремлених підрозділів Університету, очільники Бобровицької районної і міської рад, райдержадміністрації, представники Чернігівського земляцтва та сільськогосподарських господарств, навчальних закладів, ветерани Бобровицького коледжу, його випускники, викладачі та студенти. Від виступаючих лунало багато теплих слів і привітань на адресу Коледжу, адже за більш ніж сторічну історію існування заклад підготував 16,5 тисяч спеціалістів, серед яких агрономи і тваринники, бухгалтери і правники, фінансисти, економісти, менеджери. Серед них багато шанованих, широко відомих людей, які своєю працею примножують багатства рідної землі, сприяють її розвитку, формуванню позитивного іміджу нашої країни та авторитету своєї Alma Mater.

     Вітаємо студентський і викладацький склад Бобровицького коледжу, зичимо наснаги, ентузіазму, оптимізму, успіхів і подальших творчих злетів!
 
 
 

 Олег Єресько,
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook