ННІ лісового і садово-паркового господарства продовжує модернізацію системи освітлення своїх приміщень

2 грудня 2016 року

     До недавнього часу більшість українців особливо не замислювалися над питаннями енергоефективності та зменшення витрат на енергоресурси. Проте в сучасних умовах зростання цін на енергоносії питання заощадження електроенергії в підрозділах університету продовжують загострюватися. Одним із шляхів покращення показників енергоефективності навчальних корпусів є заміна старих люмінісцентних ламп освітлення на світлодіодні.

     Із вересня 2016 року ННІ лісового і садово-паркового господарства вже повністю встановив світлодіодні світильники в лекційній аудиторії № 94, кабінетах дирекції інституту, бокових коридорах третього поверху навчального корпусу № 1, на кафедрах ботаніки, технології деревообробки, дендрології та лісової селекції. До модернізації системи освітлення підготувалися ще чотири кафедри – біології лісу та мисливствознавста, відтворення лісів і лісових меліорацій, лісового менеджменту, придбано енергозберігаючі світильники та лампи для центрального коридору третього поверху та читального залу. 

     Враховуючи обсяг робіт, допомогу в облаштуванні приміщень навчального корпусу № 1 сучасним освітленням погодилася надати дирекція ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Під керівництвом заступника директора Семена Волошина четверо студентів-електриків Микола Петров, Євген Кравчук, Роман Пасека та Олександр Шевчук за останній тиждень встановили вже понад 200 світлодіодних ламп. Найближчим часом планується заміна світильників на сходових маршах, в читальному залі та встановлення датчиків руху.

    


 

     Принагідно, дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства висловлює щиру подяку Володимиру Козирському та Семену Волошину за надану допомогу.

В. Миронюк,

заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook