«НУБіП-1» додали інтриги у чемпіонаті Столичної ліги з волейболу

15 листопада 2016 року

     Несподівано для усіх у четвертому турі Столичної ліги з волейболу чоловіча команда «НУБіП-1» з рахунком 3:1 поступилась на виїзді команді «Метеор-ККЛП-2». І тепер змагання у групі стали більш цікавішими: наразі за кількістю набраних балів першість у групі ми розділяємо ще з однією командою. Кращим же гравцем нашої команди ставстудент ННІ енергетики та автоматики Владислав Величко. Ознайомитися з повними результатами можна на сайті Столичної ліги

http://www.ukv.org.ua/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&layout=bydiv&p=275&Itemid=3611

     Четвертий тур виявився не фартовим і для двох інших команд нашого університету – поразкою завершились ігриуніверситетської жіночої команди та команди «НУБіП-2», які поступились відповідно волейболісткам «Літаючого м’яча-2» та «Кофейні» з рахунком 3:0. Кращими гравцями стали студентка факультету інформаційних технологій Дарія Ніконєнко та студент ННІ лісового та садово-паркового господарства Вадим Федорчук. Турнірне положення команди «НУБіП-2» в групі «Ж» можна побачити за посиланням: 

http://www.ukv.org.ua/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&layout=bydiv&p=279&Itemid=3623

     Жіноча команда зіграла також гру нульового туру. І ось тут нам є чим порадувати вболівальників: з рахунком 3:1 наші дівчата перемогли команду «Діаком», а кращим гравцем стала студентка ННІ лісового та садово-паркового господарства Зореслава Рибкіна. Турнірне положення жіночої команди НУБіПу групі «В» традиційно за посиланням –

http://www.ukv.org.ua/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&layout=bydiv&p=283&Itemid=3635

     10 листопада команда «НУБіП-2» вступила у боротьбу за Кубок Столичної ліги і «вибила» зі змагань «ККЛП-Обухів», обігравши суперника з рахунком 3:2. Кращим гравцем нашої команди виявився студент факультету ветеринарної медицини Віктор Шевченко.
     Як бачимо, волейбольний сезон дуже насичений подіями. Тож запрошуємо всіх бажаючих на ігри 5-го туру Столичної ліги:

  • 21 листопада (понеділок) НУБіП-1 зустрінеться з командою Сахалін-2 (ігрова зала НУБіП). Початок гри о 2030.
  • Жіноча команда НУБіП та чоловіча «НУБіП-2» наступні ігри теж зіграють вдома (ігрова зала НУБіП). Розклад ще уточнюється, тож слідкуйте за афішами. 

          

     Жіноча збірна продовжує також змагання за звання кращих у Чемпіонаті Голосіївського району серед студентів ВНЗ. Дівчата уже зіграли 2 гри, і наразі маємо одну перемогу і одну поразку. Залишилась ще одна гра, яка і розставить всі крапки над і (змагання відбуваються в спортивному залі КНУ за адресою: проспект Академіка Глушкова, 2, метро «Виставковий центр»).

Приходьте на ігри і підтримайте команди!

Дмитро Магльований,
тренер збірної НУБіП з волейболу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook