Співробітники кафедри ветеринарно-санітарної експертизи 8 листопада 2016 взяли участь у роботі науково-практичного семінару

9 листопада 2016, 15:34

Співробітники кафедри ветеринарно-санітарної експертизи  8 листопада 2016  взяли участь у роботі  науково-практичного семінару «Кроки у підготовці успішної пропозиції для участі у програмі Горизонт 2020», що відбувався в рамках діяльності Національного контактного пункту рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка».


На семінарі розглянули правила та вимоги підготовки заявки на участь у конкурсах «Горизонт 2020»; особливості участі у проектах Горизонту 2020 за напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка»; можливості платформи Web of Science для підготовки якісної грантової заявки та пошуку партнерів для виконання міжнародних проектів.


«Горизонт 2020» — це найбільша програма Європейського Союзу з фінансування науки та інновацій з загальним бюджетом близько 80 млрд. євро, розрахована на 2014—2020 роки. Програма сконцентрована на досягненні трьох головних завдань:

  • зробити Європу привабливим місцем для першокласних науковців;
  • сприяти розвитку інноваційності та конкурентоспроможності європейської промисловості і бізнесу;
  • за допомогою науки вирішувати найбільш гострі питання сучасного європейського суспільства.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook