Студентський науковий гурток «Геодезія»

Події

 

Секретар студентського наукового гуртка «Геодезія» Надія Іщенко 02 березня 2023 р. прийняла участь у V Міжнародної науково-практичній конференції молодих вчених «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів» з нагоди 125-річчя НУБіП України. Виступали з доповіддю на тему «Проблеми, що виникають при формуванні та реалізації податкової системи України». Нагороджена відповідним сертифікатом.

Члени наукового гуртка «Геодезія» ведуть активну участь у багатьох видах діяльності, зокрема:

 члени наукового гуртка активно приймали участь в Літній школі геодезії та землеустрою - 2021, що проходила у серпні на базі Боярської ЛДС НУБіП України;

- члени наукового гуртка постійно відвідують різні землевпорядні підприємства та організації, де мають змогу ознайомитись із сучасними геодезичним обладнанням та видами робіт, які наразі виконують у сфері земельних відносин


- члени наукового гуртка активно приймали участь в Школі професійної майстерності, що проходила на базі факультету землевпорядкування НУБіП України.



- знайомство з будовою та принципом роботи сучасних геодезичних приладів;






- оволодіння методикою створення картографічних матеріалів (за результатами вимірювань сучасних геодезичних приладів);



- 23-24 вересня 2016 року відбулася Міжнародна конференція «Землеустрій, кадастр та охорона земель в Україні: сучасний стан, європейські перспективи», присвячена 20-річчю факультету землевпорядкування по якій були опубліковані матеріали тез доповідей.

- 10 березня 2017 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція аспірантів, студентів та магістрів, яка присвячена дню землевпорядника «Земельні ресурси України і землевпорядна наука: минуле, сьогодення, майбутнє» по якій були опубліковані матеріали тез доповідей членів гуртка.
 


Члени гуртка, Приймак Тетяна та Лукашик Наталія, 19-21 квітня 2017 р. прийняли участь в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності “Землеустрій та кадастр” в Одеському державному аграрному університету, де зайняли третє місце в командному заліку.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook