Студентський науковий гурток «Геодезія»

Відзнаки

Секретар гуртка, Надія Іщенко 16 квітня 2021 р. на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка прийняла участь у ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з географії. За результатами підсумкової науково-практичної конференції наукова робота Надії Іщенко отримала високу оцінку і була відзначена дипломом III ступеня.

 

Член гуртка, Юлія Чіфліклій, 17-19 вересня 2020 р. прийняла участь в міжнародної конференції-виставки INTERGEO 2019, м. Штудгарт, Німеччина.

 

Чіфліклій Юлія – перемогла в «Агродебатах», приймала участь в «Агро-2019»., перемога у стипендіальній програмі Завтра.UA з проектом «УТИЛІЗУЙ» виборола фінансову та експертну підтримку на реалізацію свого проект.


Член гуртка, Дар’я Шишова, 28-29 березня 2019 р. прийняла участь в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом «Геодезія та землеустрій» у Львівському національному аграрному університеті, отримала високу оцінку і була відзначена дипломом переможця (I місце).

Члени гуртка, Олег Федорченко, Юлія Чіфліклій та Дар’я Шишова, 17-19 квітня 2019 р. прийняли участь в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності 193 “Землеустрій та кадастр” в Одеському державному аграрному університету, де зайняли друге місце в командному заліку. Юлія Чіфліклій в індивідуальній першості зайняла ІІ місце і була нагороджена дипломом ІІ-го ступеня.


Члени гуртка Гаділов Ренат, Приймак Тетяна та Лукашик Наталія, 18-20 квітня 2018 р. прийняли участь в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності «Землеустрій та кадастр» в Одеському державному аграрному університету, де зайняли третє місце в командному заліку та, відповідно, отримали диплом ІІІ ступеня.
Зокрема, підготовка до конкурсного завдання з дисципліни «Геодезія» здійснювалася під час роботи студентського наукового гуртка «Геодезія».
Таким чином, члени гуртка, (Гаділов Ренат, Приймак Тетяна та Лукашик Наталія) які представляли Національний університет біоресурсів і природокористування України, отримали диплом ІІІ ступеня за ІІІ місце в командному заліку ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності «Землеустрій та кадастр».

 

Члени гуртка, Приймак Тетяна та Лукашик Наталія, 19-21 квітня 2017 р. прийняли участь в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності “Землеустрій та кадастр” в Одеському державному аграрному університету, де зайняли третє місце в командному заліку та, відповідно, отримали диплом ІІІ ступеня.
Зокрема, підготовка до конкурсного завдання з дисципліни “Геодезія” здійснювалася під час роботи студентського наукового гуртка “Геодезія”.


23-24 вересня 2016 року відбулася Міжнародна конференція «Землеустрій, кадастр та охорона земель в Україні: сучасний стан, європейські перспективи», присвячена 20-річчю факультету землевпорядкування. Активну участь у її роботі взяли члени гуртка – Савенок О.П., Шевченко О.В. та ін.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook