Ректорат

25 жовтня 2016, 9:00
Корпус № 10, кімн. 221а

 

25 жовтня 2016 р.                    Київ                             протокол № 9

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про Правила прийому на 2017 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.
  2. Про роботу Благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020». Доповідає директор фонду, к.с-г.н. Томін Євген Фролович.
  3. Про концепцію виховної роботи в університеті. Доповідають завідувач кафедри педагогіки, д.пед.н., доц. Сопівник Руслан Васильович, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, к.с.-г.н., доц. Коваленко Віталій Петрович.
  4. Про роботу та стан набору слухачів підготовчого відділення НУБіП України. Доповідає завідувач підготовчим відділенням, к.с.-г.н., доц. Багацька Оксана Михайлівна.
  5. Інформація про хід ремонтних робіт навчального корпусу № 3. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко Валерій Васильович.
  6. Про підготовку до Вченої ради та план заходів на листопад 2016 року. Доповідає учений секретар, к.е.н., доц. Барановська Оксана Дмитрівна.  
  7. Інформація про вибори голів студентських організацій факультетів та голови студентської організації університету. Доповідає директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, к.с.-г.н., доц. Коваленко Віталій Петрович.
  8. Про проведення заходів щодо зменшення споживання електричної енергії в корпусах університету. Доповідають директори ННІ, декани факультетів.
  9. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олександр Володимирович.
  10. Різне.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook