Футбол: НУБіП та КПІ сильнішого не виявили

29 вересня 2016 року

     «Політехнік» та НУБіП відкрили другий тур чемпіонату на стадіоні КПІ, за досить комфортної, як для проведення матчу, погоди. Перед матчем команди перебували в різному настрої, НУБіП в першому турі впевнено розібрався з «Економістами» (4:0), а «техніки» цим матчем тільки починали сезон для себе оскільки вони свій матч першого туру проведуть аж у четвер, 29-го вересня проти КНТЕУ.
       Розпочали суперники матч досить обережно, приглядаючись один до одного, та проводили поодинокі атаки, які особливою загрозою для воріт суперника не були. Ближче до середини тайму НУБіПівці почали більше позиційно атакувати, відкриваючи зони для небезпечних контратак суперника. Здійснили декілька цікавих флангових атак та проходів по центру, але всі удари летіли прямо в голкіпера «політехніків». КПІ в свою чергу вибігали в декілька потенційно небезпечних контратак, але точності в завершальній стадії бракувало. Перший тайм завершувався за невеликої територіальної переваги гостей, без небезпечних моментів. Голи команди приберегли на другий тайм.

 

     Другу половину зустрічі вже більш активно розпочали господарі поля, які з перших хвилин тайму ввімкнули високий пресинг, що призвело до небезпечного моменту біля воріт голкіпера НУБіПа, Ельзятієва Дениса але він продемонструвавши відмінну реакцію перевів удар головую з 5 метрів на кутовий. З огляду на розвиток подій досить несподіваним став гол гостей на 58 хвилині матчу, який після сольного проходу по центру поклав у лівий від голкіпера кут Козій Богдан, 0:1. Після пропущеного м’яча «Політехнік» став володіти ще більшою територіальною перевагою, провівши зразкову комбінацію яку ударом з меж штрафного майданчика завершував нападник, голкіпер знову врятував. Поступово гості «засушили» гру, не підпускаючи господарів у свій штрафний майданчик, збільшилась кількість боротьби, арбітр почав виписувати жовті картки гравцям обох команд. Господарям доводилася часто грати через свого голкіпера, одна з таких атак почалась з грубої помилки голкіпера КПІ, який неточним пасом вивів віч на віч нападника суперників, але сам свою помилку і виправив. Здавалося що матч так і завершиться мінімальною перемогою гостей, фінальні хвилини матчу не можна було назвати «штурмом» воріт суперника. Про те вже в доданий арбітром час фланговий прорив лівого півзахисника господарів завершився подачею на Паніна Артема, який в районі 11-метрової позначки прийняв м’яч та без перешкод пробив голкіпера, 1:1. Часу, щоб змінити рахунок у команд вже не вистачило. 

Микола Любінський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook