Інтеграція Moodle в інформаційно-освітнє середовище кафедри філософії

26 вересня 2016, 12:21
Кафедра філософії

    Сучасне українське суспільство сьогодні перебуває на порозі зміни освітніх парадигм. Беззаперечно, що викладачі вищих навчальних закладів стоять перед необхідністю освоєння новітніх інформаційних технологій навчання, зокрема, створення електронних навчальних курсів. Саме інтеграція Moodle в інформаційно-освітнє середовище навчального закладу дозволяє зробити серйозний крок на шляху переходу від пізнавальної до прагматичної моделі освіти, надає можливість активізувати інтерактивну співпрацю між викладачем та студентом, відкриває нові перспективи для підвищення ефективності освітнього процесу.

 

 
    З метою впровадження ЕНК в навчальний процес 23 вересня 2016 року доцентом кафедри інформаційних і дистанційних технологій Мокрієвим М.В для НПП кафедри філософії був проведений семінар-тренінг та майстер клас зі створення електронних навчальних курсів, методики їх використання у навчальному процесі, сертифікації тощо.

 

    Приємно відзначити, що кафедра інформаційних і дистанційних технологій, зокрема, доцент Мокрієв М.В., з ентузіазмом відгукнулись на прохання викладачів кафедри філософії щодо допомоги у освоєнні методиці створення електронних навчальних курсів (на базі платформи Moodle). Семінар-тренінг та майстер клас виявилися ефективними, результативними та корисними для подальшої роботи.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook